Beveiligingsadvies

Eye Watch Security Group kan op aanvraag een totale risicoanalyse maken voor uw onderneming. Op grond van deze risicoanalyse kunnen wij ook een compleet beveiligingsplan opstellen. Wij kunnen u niet alleen voorzien van beveiligings- en bewakingsdiensten, maar ook van camerasystemen, TAPA certified security, beveiligingssystemen, vingerafdrukherkenning, inbraakbeveiliging, CCTV, EAS, brandbeveiliging en parkmanagement. Onze complete aanpak heeft inmiddels geleid tot een totaal dienstenpakket voor uw organisatie én tot vele succesvolle samenwerkingsverbanden.

Desgewenst kunnen wij architecten en constructeurs adviseren bij de toepassing van alarmsystemen rondom de bouw van een nieuw bedrijfspand.

Collectieve beveiliging/parkmanagement

Als ondernemer kunt u ook met diverse bedrijventerreinen gebruik maken van onze dienstverlening. Wij kunnen met de betreffende ondernemers, ondernemers-verenigingen en/of het parkmanagement collectieve afspraken maken om uw bedrijfspanden en/of industrieterreinen collectief te beveiligen tegen een zeer aantrekkelijke en betaalbare prijs.

Omdat wij investeren in onze surveillanten, techniek en surveillancevoertuigen kunnen wij u de beste service en kwaliteit garanderen in collectieve beveiliging. Onze surveillancevoertuigen zijn voorzien van de modernste communicatie-apparatuur. De surveillanten staan in direct contact met de meldkamer, waardoor zij adequaat en zeer snel kunnen reageren op calamiteiten en alarmmeldingen.

Omdat wij op wisselende tijden en routes onze taken uitvoeren, wordt het risico op schade door criminaliteit, vandalisme, diefstal en technische oorzaken tot een minimum beperkt. Kortom, voor uw bedrijventerrein is Eye Watch Security Group de beste oplossing!

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification