Mobiele surveillance

U hebt alles gedaan om uw bedrijf of woonhuis optimaal te beveiligen. U hebt bijvoorbeeld een solide hekwerk aangebracht rondom uw pand, prima hang- en sluitwerk en een alarminstallatie met een aansluiting op een meldkamer. Toch ontbreekt er iets. Weet u zeker dat uw medewerkers uw pand goed hebben afgesloten en het alarm hebben ingeschakeld, dat ze alle ramen en deuren hebben afgesloten? Voor dit soort zaken bestaat een uitstekende oplossing: mobiele surveillance van Eye Watch Security Group.

Surveillance door middel van auto's & motoren 

Onze taak is het op variabele tijdstippen surveillance controlerondes verrichten in en om het gebouw en daarbij ramen, deuren, poorten en hekwerken te controleren. Door en met behulp van onze mobiele motorsurveillanten kunnen onze surveillance wagens direct geassisteerd worden bij onregelmatigheden. Onze surveillancediensten kunnen in de avond-, nacht- en weekenduren professioneel toezicht houden, mogelijke onraad vroegtijdig signaleren en de gepaste actie ondernemen.

Brand-, sluit- en/of openingsrondes

Door gebruik te maken van onze dienst brand-, sluit- en/of openingsrondes kunt u risico’s op brand, overval, inbraak en diefstal uitsluiten. Onze surveillant loopt na sluitingstijd een brand- en sluitronde en kan het alarm op uw bedrijf in- of uitschakelen. Ook is het mogelijk onze surveillanten een security check of sluitbegeleiding te laten uitvoeren om uw eigendommen en werknemers te beschermen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bedrijf door onze surveillant te laten openen op een door u gekozen tijdstip. Onze surveillanten zorgen voor de opstart van uw bedrijf, zodat uw werknemers direct en veilig aan het werk kunnen.

Motor Surveillance

Eye Watch Security Group maakt ook gebruik van politie motoren type BMW F 650 GS, naast het imposante effect dat onze motoren hebben. Ontstaat er ook een groot voordeel door de inzet van deze tweewielers. Een vast team van zeer gekwalificeerde motorsurveillanten voert deze vorm van beveiliging op een professionele manier uit. Onze motorsurveillanten kunnen snel en adequaat reageren bij incidenten, ook kunnen zij makkelijker manoeuvreren bij achtervolgingen. Bij de inzet van een alarm of calamiteitenmelding heeft een motorsurveillant geen enkele last van filevorming. Hierdoor kunnen de motorsurveillanten in de aankomsttijd de landelijke norm onderbieden en zo bent u gegarandeerd van de snelste aankomsttijden. Ook zijn onze surveillancemotoren voorzien van alle faciliteiten die de surveillanten tijdens surveillancerondes en alarmopvolging nodig hebben.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification