Nieuws

Bij Eye Watch Security Group zitten we niet stil. Wij werken continu om onze diensten te verbeteren. Dit vind u terug in onze nieuwsberichten.

Na het landelijke succes van het binnen halen van Seacon Logistics, presenteert Eye Watch Security zich nu ook in de Eredivisie live voetbal

Na een prettig onderhoud met VVV-Venlo hadden beide partijen al snel de handen in een gesloten om een langdurige samenwerking aan te gaan met het oog op een vruchtbare maar vooral duurzame samenwerkingsrelatie.

Lees meer...

Bedrijven die willen kiezen voor één integer, betrouwbaar en veilig beveiligingspartner kiezen voor keumerkhouders

Eye Watch Security is zeer trots op hun 100% score en géén tekortkomingen! Waardoor Eye Watch Security Group B.V. zijn certificeringen voor de aankomende 3 jaar heeft zeker gesteld. Met de interne en externe audit voor de normen ISO-9001-2008 en VCA* behaalde Eye Watch een uitstekend resultaat. Ook behaalde wij het keurmerk Beveiliging en Evenementen beveiliging.

Met ons lidmaatschap bij de Nederlandse Veiligheidsbranche, certificeringen, en keurmerken hebben we het gemakkelijk gemaakt voor onze opdrachtgevers en aantaande potentiële opdrachtgevers dan wel voor hun inkopers.

Lees meer...

HCH Horst en Eye Watch sluiten een 3 jarig hoofdsponsor contract

Vol trots mag Eye Watch Security Group BV vermelden dat  wij vanaf augustus 2012 één van de drie hoofdsponsoren van HCH Horst zijn. Naast Hermle Nederland, Rabobank Maashorst, neemt Eye Watch Security Group zijn prominente plaats in als kleding, materiaal, spelerstenue en bordsponsor. Eye Watch Security is als hoofdsponsor voor HCH “heren 1” ook maatschappelijk betrokken bij de Gemeente Horst a/d Maas.

Lees meer...

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification