Nieuws

Bij Eye Watch Security Group zitten we niet stil. Wij werken continu om onze diensten te verbeteren. Dit vind u terug in onze nieuwsberichten.

Eye Watch Security Group bereikt een van hun ambitieuze doelstellingen, en heeft Seacon Logistics als wel geerde opdrachtgever mogen contracteren

Het zat er al aan te komen, maar nu is het officieel een feit; logistiek bedrijf Seacon Logistics heeft er voor gekozen om al haar beveiliging en bewakingsdiensten landelijk uit te besteden aan Eye Watch Security Group. Met vestigingen in Venlo, Born, Nuth, Meppel en een vestiging in Duisburg.

Eye Watch Security Group heeft zich nu ook voor diverse opdrachtgevers in o.a. België en Duitsland gestationeerd. Voor deze opdrachtgevers worden meerdere beveiligingstaken uitgevoerd en werken wij zeer nauw samen met onze buitenlandse collega’s.

Voor deze langdurige samenwerking zijn wij er gepast trots op dat dit gerenommeerd bedrijf voor Eye Watch Security Group B.V. gekozen heeft.

De wakende zee arend draagt zorginstelling Vincent van Goch een warm hart toe

Eye Watch Security Group BV, mag zich met trots presenteren als hoofdsponsor van de dienstauto van het GGZ te Venray (zorginstelling Vincent van Gogh). Met deze stap van hoofdsponsoring hopen wij een bijdragen te leveren aan onze maatschappij, een maatschappij waarin de zorgsector het toch al moeilijk heeft.

Omdat wij landelijk bekend staan als betrouwbaar en professioneel beveiliging en bewakingsbedrijf worden wij steeds vaker benaderd voor het ondersteunen van goede doelen. Wij zien het als een kerntaak om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, zo hebben wij sponsorschap en donaties verzorgt voor o.a.; Stg. Toekomst voor Thomas, SV Venray, Kindervakantiewerk, HC Horst, De Stichting Calebas, Speeltuin Mart Roeffen en het Ronald Mcdonald huis.

Voor ons staat veiligheid en welzijn hoog in het vaandel en zien wij een groot belang in het welzijn van de mens.

Lees meer...

Eye Watch Security Group BV neemt mega-project CP-DAS over in Oost-Brabant

Met de verwerving van de opdracht CP-DAS, neemt Eye Watch Security Group een mega-klus over in het industriegebied Deurne, Asten en Someren. Voor de ruim 300 aangesloten bedrijven in het gebied Deurne, Asten en Someren gaan wij de aankomende jaren de collectieve surveillance verzorgen. Door een potentieel van 1400 bedrijven ziet Eye Watch Security Group dit ook als een ultieme kans om zich te gaan uitbreiden in Oost Brabant. Wij zijn het stichtingsbestuur van CP-DAS dan ook bijzonder dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen.

Lees meer...

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification