Nieuws

Bij Eye Watch Security Group zitten we niet stil. Wij werken continu om onze diensten te verbeteren. Dit vind u terug in onze nieuwsberichten.

Ook PLUS Retail kiest landelijk voor Eye Watch Security Group BV

Kondigde we eind januari nog trots aan dat Geodis Logistics landelijk voor Eye Watch Security Group koos, nu mogen we met dezelfde trots aankondigen dat ook PLUS Retail landelijk voor ons kiest. Met 268 vestigingen  is PLUS Markt één van de grootste en toonaangevende supermarkt ketens van Nederland. Het feit dat deze formule zich in de markt onderscheidt door klantvriendelijkheid en buitengewone service hoog in haar vaandel te hebben, maakt ons extra verheugd dat zij diezelfde waarden in Eye Watch Security Group BV gevonden hebben.

Lees meer...

Geodis Logistics Netherlands kiest landelijk voor Eye Watch Security Group

Het zat er al aan te komen, maar nu is het officieel een feit; logistiek bedrijf Geodis heeft er voor gekozen om haar beveiliging landelijk uit te besteden aan Eye Watch Security Group BV. Met vestigingen in Venlo, Venray, Rotterdam, Almere, Enschede en Schiphol en een divers pakket aan beveiligingstaken, zijn wij er gepast trots op dat dit gerenommeerd bedrijf voor Eye Watch Security Group BV gekozen heeft.

Eye Watch Security Group BV lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche

Eye Watch Security was al keurmerkhouder van de Nederlandse Veiligheidsbranche (VPB) en ISO9001 gecertificeerd, maar sinds kort zijn we ook officieel lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit lidmaatschap geeft ons de mogelijkheid om onze service en dienstverlening naar onze opdrachtgevers nóg verder te optimaliseren. Door het vergroten van ons netwerk kunnen we ook makkelijker landelijke opdrachten invullen. Daar zitten er al enkele van aan te komen. Dus hou deze site in de gaten.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification