Eye Watch Security Events BV tekent langdurig contract met Round 1 Network

Eye Watch Security Events BV is de nieuwe sponsor en hoofdsupplier van de grootste (thai)boks en MMA bond van Nederland, "de WFCA" die onderdeel doet uitmaken van Round 1 Network. Indien noodzakelijk zullen de beveiligers van Eye Watch Security aanwezig zijn bij de diverse sportgala's en wedstrijden om de veiligheid van de sporters maar ook het publiek te handhaven. De WFCA heeft meerdere vechtsportgala’s per week. Hierdoor zal Eye Watch Security vaker en nadrukkelijk aanwezig zijn op dit soort evenementen.

Round 1 Network waaronder andere Adidas Boxing deel van uitmaakt heeft een spraakmakende geschiedenis in de ringcontactsporten. Alle vechtsportevenementen en gala's onderwerpen zich aan een aantal cruciale veiligheidsmaatregelen. De promotors en organisatoren van dit soort evenementen kunnen alleen onder strenge veiligheidsregels deze evenementen laten plaatsvinden. Vanuit een plan van eisen worden evenementenorganisaties en verenigingen van vechtsportevenementen en gala's verplicht zich te houden aan het gestelde eisenpakket, hierdoor kan Eye Watch Security Events BV een verbeterslag behalen in de ringcontactsporten.

Aansprekende namen in de vechtsport zijn Peter Aerts "Peter is een zwaargewicht, viervoudig K1 kampioen en ’s Werelds bekendste Thaibokser". Albert Kraus is de jongste en eerste K1-max winnaar, zeer populair in binnen- en buitenland. Adidas sponsort deze topatleten, die zorgen voor publiciteit in een positieve vorm binnen de ringcontactsporten en Round 1 Network. Beide atleten zijn al jaren in deze wereld bekend als topsporters met een schoon verleden waarin zijn ambassadeurs van de sport zijn.

Waarom ringcontactsporten:

Eye Watch Security is zeer actief in diverse sportactiviteiten en in de beveiliging hiervan, paardensport, hockyclubs en voetbalclubs waaronder VVV zijn een aantal bekende onderdelen waarbij Eye Watch Security zeer actief is zowel in de maatschappelijke zin, maar met namen voor de borging van de veiligheid.

Als landelijke organisatie voor de beveiliging van diverse grootschalige evenementen, heeft Eye Watch Security ook besloten een rol te gaan spelen op veiligheidsgebied en advisering in de ringcontactsporten. Met deze stap biedt Eye Watch Security, promotors en organisatoren van dit soort evenementen een kans om gebruik te maken van de vaardigheden en kennis die Eye Watch Security afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd. Ook maken onze certificeringen en keurmerken een bijzonder goede indruk indien onze organisatie betrokken wordt bij het organiseren van vechtsportevenementen en gala's waarbij een goede samenwerking met Politie en de Gemeente noodzakelijk is.

Vanuit deze positie heeft Round 1 Network en de WFCA besloten deze partnership aan te gaan.

files/downloads/IMG-20140605-WA0003.jpg

Ga terug

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification