Object beveiliging

Objectbeveiliging is een permanente beveiliging van een object door een gecertificeerde beveiligingsmedewerker. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie voeren onze medewerkers toegangscontroles uit en zorgen ze voor de veiligheid van alle personen of goederen die uw pand in- en/of uitgaan.
Daarnaast kunnen zij worden ingezet om controle-, openings-, brand- en sluitrondes te verzorgen in en om het gebouw. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om alarmmeldingen, brandmeldingen en onveilige situaties goed in te schatten en op de juiste manier te handelen.

Controlerondes

Om het uur kan een medewerker van Eye Watch Security Group een controleronde uitvoeren - dit is uiteraard afhankelijk van uw bedrijfsvoering. Ter preventie zal onze beveiligingsmedewerker in en om het gebouw of het object controles uitvoeren die gericht zijn op de preventie van brand, inbraak, sabotage, storing en diefstal. Hij of zij controleert of alle ramen, deuren en hekwerken goed gesloten en nog intact zijn. Bij eventuele gebreken wordt de klant direct op de hoogte gesteld.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification