Opleidingen

Eye Watch Security Group BV is het nationale opleider voor beveiliging en Event Security Officers, hiermee bieden wij een aantal opleidingen en trainingen aan die je aan een interessante baan helpen in de beveiliging en op het gebied van evenementen en horeca beveiliging.

Eye Watch Security Group BV verzorgt diverse veiligheidsopleidingen waarin de kandidaat centraal staat, een goede en adequate aanpak met de juiste begeleiding resulteert dat kandidaten makkelijk en sneller kunnen doorstromen binnen de beveiligingsbranche.

Wat kunnen wij u bieden:

  • Opleiding Event Security Officer
  • Opleiding beveiliger 2
  • Baangarantie
  • Erkend praktijkopleiding traject
  • Goede begeleiding voor de praktijk en theorie lessen
  • Vaste theorie locatie
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Vaste vertrouwenspersoon
  • Leuke afwisselende werkzaamheden

Als aspirant beveiliger leren wij de kandidaat omgaan met alle facetten die er zijn in de beveiliging zowel objecten bewaking, mobiele surveillance als evenementen en horeca beveiliging behoren tot de activiteiten. Hierdoor doet de kandidaat ruime ervaring op en heeft de kandidaat meer kans op baangarantie binnen of buiten de organisatie.

Je einddoel:

De cursus Event Security Officer leidt op tot het SVPB-diploma. Je wordt opgeleid tot een professionele evenementenbegeleider die beschikt over de vereiste competenties. De duur van de theorie en praktijk bedraagt ongeveer 6 maanden, waarin je minimaal bij 10 evenementen werkzaam geweest moet zijn als Event Security Officer, daarna kun je direct aan de slag om evenementen veiliger te maken.

De opleiding Beveiliger 2 verreist iets meer discipline dan de opleiding Event Security Officer. Dit omdat de opleiding een stuk meer mentale en fysieke inzet verreist van de kandidaat. De duur van de theorie en praktijk bedraagt ongeveer 9 maanden, waarin je minimaal 850 uur werkzaam geweest moet zijn als aspirant beveiliger. Na het afronden van deze opleiding heb je een erkend MBO Beveiliger niveau 2 diploma op zak. Je kunt aan de slag als beveiliger bij verschillende bedrijven en organisaties.

Voor wie:

Beide opleidingen zijn bestemd voor iedereen die graag in de beveiliging wil werken. Je bent hulpvaardig, alert en verantwoordelijk en wilt graag een uitdagende en afwisselende baan.

Je bent militair, politie agent, ex-marechaussee of hebt andere affiniteiten met de beveiligingsbranche en wilt je laten omscholen naar een ander beroep. Denk juist dan aan een baan in de beveiliging. Uw achtergrond opleiding en ervaring zijn namelijk in deze sector erg waardevol en maken u samen met onze beveiligingsdiploma's een erg aantrekkelijke kandidaat voor verschillende functies in de beveiliging.

Zowel mannen en vrouwen die willen herintreden of die willen starten met een nieuwe carrière, zijn bij Eye Watch Security Group BV van harte welkom.

Heeft u vragen; neemt u dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer of contactformulier.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification