Khalid Barrahouti (36) zit al sinds zijn achttiende in het beveiligingsvak, maar bij Eye Watch Security Group voelt hij zich eindelijk echt op zijn plek. Hij ruilde werken in het hectische nachtleven in voor een baan als security supervisor, een rol waarin hij zich meer gewaardeerd voelt dan ooit.

Khalids eerste baan was als portier bij de Maassilo in Rotterdam. Daar kreeg hij een letterlijke vuurdoop, weet hij nog: “De eerste dag dat ik daar werkte, was er gelijk een schietpartij.” Daarna had Khalid verschillende banen als horecaportier in de Randstad, waar hij ook vaak heftige situaties meemaakte. Toen hij bij Eye Watch Security Group begon te werken, kwam hij in rustiger vaarwater terecht. Khalid is nu security supervisor bij een internationaal logistiek bedrijf in Tilburg. Toch blijft hij zijn werk even boeiend vinden. “Het is rustig, maar niet saai”, zegt Khalid. “Als supervisor is het werk op een andere manier uitdagend.”

Direct doorgroeien

Khalid merkt dat Eye Watch Security Group veel in hun mensen investeert. Toen hij in 2022 in dienst kwam, kreeg hij gelijk mooie kansen aangeboden. "Ik werd geselecteerd om de opleiding tot Certified Protection Officer te volgen, terwijl ik net begonnen was," zegt Khalid. "Ze hadden toen al vertrouwen in mij. Op dat moment wist ik: ik zit hier goed. Bij andere bedrijven waar ik heb gewerkt, had ik nooit het gevoel dat ik echt zou kunnen doorgroeien. Maar bij Eye Watch Security Group geloof ik dat oprecht vanuit mijn hart.”

"Goed werk wordt beloond.”

Beveiliger Khalid

Sterke leider

Dat vertrouwen werd later vergroot door de bevestigingen en complimenten die hij kreeg. Khalid legt uit: “Eye Watch Security Group is een goede werkgever. Directeur Dave van de Laar is een goede man die het hart op de juiste plek heeft. Als je jouw werk goed doet, wordt dat gezien en beloond. Ik krijg complimenten als ik iets goed doe en Dave zegt weleens dat hij ziet dat ik sterke leiderschapskwaliteiten heb. Dat motiveert me om er alles uit te halen.”

Altijd netjes en correct

Khalid wordt niet alleen blij van de persoonlijke aandacht, maar ook van het salaris. “Ik ben eigenlijk tevreden met alles. Ik werk hard en word daar passend voor beloond. Ik kom niets tekort: ik woon in een ruim nieuwbouwhuis en kan goed leven. Het salaris wordt ook altijd precies op tijd uitbetaald. Het is nooit een dag of zelfs een uur te laat. Eye Watch Security Group is in alles netjes en correct. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is lang niet bij elke werkgever zo.”

Daarnaast is Khalid te spreken over een andere arbeidsvoorwaarde. Toen hij een tijd in dienst was, kreeg hij de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden. “Met bijtelling”, voegt hij toe. “Dat krijgt niet iedereen, dus ik respecteer dat heel erg. Zoals ik al zei: hier wordt goed werk beloond.”

Trots

“Weet je wat ik eigenlijk het mooiste vind aan Eye Watch Security Group?”, begint Khalid. “Ze laten echt zien dat we het samen doen, als een team. Niet alleen Dave, maar ook de managers benadrukken dat: ‘We boeken resultaat door jullie.’ Bij veel andere bedrijven vinden ze het normaal dat je je werk doet, want je wordt ervoor betaald. Hier word je echt gestimuleerd, waardoor de kracht in jezelf naar boven komt. Daarom draag ik deze jas met trots.”

Ook werken bij Eye Watch Security Group?

Bekijk hieronder onze vacatures

TOP